Contact

De redactie van WindNieuws is altijd geïnteresseerd in nieuws op het gebied van windenergie. Neem contact op met de redactie via info@duurzameenergie.org als u een persbericht of artikel wilt plaatsen.

U kunt ook adverteren in WindNieuws. In samenwerking met het online platform Windenergie-Nieuws.nl hebben wij een aantrekkelijk en divers media-aanbod ontwikkeld voor zowel on- als offline adverteren. Lees hier meer informatie. Of neem direct contact op

 

Een abonnement (6 magazines) kost € 47,- per (kalender)jaar, en kunt u aanvragen door een mail o.v.v. ‘abonnement WindNieuws’, met uw naam, adres en telefoonnummer te sturen naar info@duurzameenergie.org. Bent u lid van ODE Decentraal, meld dat er dan bij, want leden van ODE Decentraal betalen slechts € 30,-.

Een proefabonnement op WindNieuws (twee nummers voor €10,-) kunt aanvragen door een mail o.v.v. ‘proefabonnement WindNieuws’, met uw naam, adres en telefoonnummer te sturen naar info@duurzameenergie.org. Een proefabonnement stopt automatisch.

Ook als u uw abonnement op wilt zeggen mailt u naar bovenstaand e-mailadres.

 

WindNieuws is een uitgave van Stichting ODE Projecten
IBAN NL17 TRIO 0786 9197 01, KvK nummer 30.251.060.

Geef een reactie